If a person drives 90 miles an hour, then how much he travel in 60 minutes?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Wahhaj
تاريخ النشر: 2015/06/25
mahfoud yagoub
من قبل mahfoud yagoub , Service Center Spécialiste , Optimum Télécom Algerie

he drives 90 miles in 60 minites

Ratheesh Thadathil
من قبل Ratheesh Thadathil , ACCOUNTANT , AL SOROUH ELECTRICAL & SANITARY EQP

90 miles..because an hour and sixty minutes are same

Hezil DCosta
من قبل Hezil DCosta

1 hour is nothing but 60 minute so it is of course he travels 90 miles in 60 minutes.

SAJIMON THOMAS
من قبل SAJIMON THOMAS , Accountant , Lamar Interiors for Furniture co

miles in an hour means miles  in minutes. so answer is miles