How can I reach a big company to have a good position with a good salary?

تم إضافة السؤال من قبل Khitam Jarrar , Architect Eng.-General Manager , Top Design
تاريخ النشر: 2013/08/14
hossam eldin gamal
من قبل hossam eldin gamal , Human Resources section head , Delta Company for trading and distribution

Using sites  website of the Employment

LIDWINE MAXIME ONDOUA MBANG
من قبل LIDWINE MAXIME ONDOUA MBANG , chef de salle; maitre d'hotel , restaurant LE GRIOT PLUS

working hard and doing well my skills every day.