What the main deference between TIA program and simatic manager program?

تم إضافة السؤال من قبل أحمد الحزيبي , Electrical, control and PLC engineer , Beit Jala Pharmaceutical Company
تاريخ النشر: 2015/06/24

TIA software is used for HMI programming and SIMATIC MANAGER is for PLC programming.

Amr Saleh
من قبل Amr Saleh , Senior I&C technical office engineer , ENPPI

you can consider TIA as the newer version of simatic manager and can have all other siemens programs integrated in it like wincc ..