How does "the Cash Flow Statement analysis" help you to test the financial situation of the firm?

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad Sulaiman Abdelfattah Akhraisat , Delegated Tax Auditor , Ministry Of Finance - Jordan
تاريخ النشر: 2015/06/23
Saidul Alam
من قبل Saidul Alam , Accountant , Akhtar Al Balushi Trad. & Cont. L.L.C

By cash flow analysis people can understand that company will going concern or not.