Do you support government compelling private businesses to participate in Corporate Social Responsibilities (CSR) after payment of taxes & royalties?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Awwal Jibril , English Language Teacher , Poliglota
تاريخ النشر: 2015/06/23
Shahzad Lodhi
من قبل Shahzad Lodhi , Executive Director , Self Employed

Yes i do support . As  a responsible corporate citizen the private sector must come forward and play its positive role. I am in favor of private sector joining hands with the government sector.