Do you thing it is proper to calculate Punching Shear using Software Such as SAFE?

تم إضافة السؤال من قبل Khalid Hashim Suliman Ahmed , Lead Structural Engineer , Sustainable Solutions for Project Management
تاريخ النشر: 2015/06/23
Eng-huzeinbile Bile
من قبل Eng-huzeinbile Bile , laboratory reaserch masters,Phd , Gaziantep university

yes  you can calculate it safe  is already as a menu punch shear  on task of SAFE