What is About The Library & Information Science in Information technology revolution Age it is named "Electronic Empires Age"?

تم إضافة السؤال من قبل Hisham Ahmed Hussein Gamal , أخصائي علم المكتبات والمعلومات , جامعة المملكة
Jemeela Hamza
من قبل Jemeela Hamza , LIBRARIAN , KMCT MEDICAL COLLEGE

ELECRONIC MEDIAS ARE USEFUL IN THE FIELD OF LIBRAY AND INFORMATION SCIENCE.DATAS CAN BE COLLECTED EASILY AND FASTER THAN BEFORE BY THE HELP OF ELECTRONIC MEDIAS.SO THE MIDERN AGE IS CALLED ELECTRONIC EMPIRES AGE