Is there a training center in Riyadh, near Al Malaz Area (except Naizak) offering individual (not corporate) SAP FICO training sessions? Thank you.

تم إضافة السؤال من قبل Tranquilino Jr Rivera , General Accountant , Enany Group of Companies
تاريخ النشر: 2015/06/21
Mohammad Omar Yousif
من قبل Mohammad Omar Yousif , مدير مبيعات , درعة للتجارة

Sorry I haven't any information about it because I live in Egypt and past in Kuwait but ksa no .and thanks for your sir.