How to create for website in android platforms?

تم إضافة السؤال من قبل Babu Rajasekar
تاريخ النشر: 2015/06/19
Manal Abuelazaem
من قبل Manal Abuelazaem , Application Developer and Owner , ManalSoft

Also for simple HTML pages, you can use WebView of android SDK to display simple text and images (no scripts).

Jahan Zeb
من قبل Jahan Zeb , Kentico Developer | .Net | .Net Core Developer , Saudi Business Machines

Hi,

Android is not designed to develop or design websites, if you would like to create websites for hand held devices, then create responsive websites using bootstrap.

Regards.