Which audit stander are used to describe auditor responsibility in relation to fraud, during the audit of financial statement?

تم إضافة السؤال من قبل Farhad Ali , Accountant , AL Aaly holding
تاريخ النشر: 2013/08/12
Hadi Husaini
من قبل Hadi Husaini , Senior Manager - Indirect Taxation , Biological E Ltd

SA240

Muhammad Tahir
من قبل Muhammad Tahir , Country Representative-Pakistan , STRATEGISTS MANAGEMENT & CONSULTANT DUBAI UAE

i agree with Mr Khalid.