Which experience is most important for Guest relation officer: Experience in 5 star hotel or 4 star bad hotel experience of problem solving?

تم إضافة السؤال من قبل Yuliya Lukoshyna , Group Manager , Mercure Hotel Kiev
تاريخ النشر: 2015/06/15
Gabriela Guzdkova
من قبل Gabriela Guzdkova , Hotel consultant , On my own

Guess,  the most important it is for guest problem solving and given the guest a sense of importance

Hussamedeen Smadi
من قبل Hussamedeen Smadi , Hotels General manager , Swiss Blue Hotels

Sure in5 star because you will learn the right approach to solve the problems