If FA = 500, Liabilities + Capital = 700, Calculate CA?

تم إضافة السؤال من قبل Zehab Osman , Accountant , Aldar Consultancy Co.
تاريخ النشر: 2015/06/14
Wasim khan wazir
من قبل Wasim khan wazir , Finance Specialist , Mott Macdonald

Current asset=capital+liability-non current assets

Current asset=700-500=200

Sanip Saripudin
من قبل Sanip Saripudin , Manager , PT Catur Dayaprima Dirgantara

Liabilities + Capital - fixed Asset =200

Shahbaz Hayder
من قبل Shahbaz Hayder , Group Head of Finance , Sharif Group of Companies

Current Assets are equal to200.

Shazia Anees
من قبل Shazia Anees , Assistant Manager Finance , Arham Trading Company

CA200==========================