Do you agree with me Sprinkler firefighting water in offices has become one of the last, in your mind what the alternative to this system?

تم إضافة السؤال من قبل Ismael Hamad , Trainer , ANTONOIL DMCC , Lukoil project, WQ2
تاريخ النشر: 2015/06/14
magdy abd al nour
من قبل magdy abd al nour , HVAC Site manger , First United Co.

offices is barefaced to use automatic systems(fm200 not co2)  .