Do you think that technical staff can support sales only by talking infront of clients or by taking the lead to do sales?

تم إضافة السؤال من قبل Maher Hendawi , Business Trainer , Norwegian Refugee Council
تاريخ النشر: 2013/08/12
Meghnad Manna Megha
من قبل Meghnad Manna Megha , Manager Product Support,Power System,Elec.Power-Diesel at CATERPILLAR Dealer,India. , tractors india private limited (til limited)

yes.