Monthly Rent Rs. 1000 due but not paid. what will be Credited?

تم إضافة السؤال من قبل Wasim khan wazir , Finance Specialist , Mott Macdonald
تاريخ النشر: 2015/06/14
Mobeen Tahir
من قبل Mobeen Tahir , Credit Officer , Tawuniya Insurance

Accrued Rent is the right answer.

Waqar khan
من قبل Waqar khan , Audit Associate , PwC

Accured rent liability.....................,,,,

Jafar Sharif
من قبل Jafar Sharif , Auditor , KARVY & CO

Rent A/c Dr ....    1000

   To Rent Payable A/c ....          1000

   To TDS Payable A/c ( IF any)

Tranquilino Jr Rivera
من قبل Tranquilino Jr Rivera , General Accountant , Enany Group of Companies

Answer is C. Accrued Rent is to be credited.

Abdullah Ba-khiadher
من قبل Abdullah Ba-khiadher , chief accountant , Wesam Business Co ,LTD

Of course = c :Accrued Rent

Shazia Anees
من قبل Shazia Anees , Assistant Manager Finance , Arham Trading Company

C ======================================

Thaqiyudeen Deen
من قبل Thaqiyudeen Deen , Accountant , Alshaya India

C ..............................................................................................................

Fawad Arif
من قبل Fawad Arif , Financial Analyst / Financial Accountant , SERCO LTD

C Accrued Rent will be credited because you're liable to pay the rent now i.e. you owe.