How to make (.PRN) file for Pagemaker?

تم إضافة السؤال من قبل Shaji Parethkhan , Graphics Designer for Pree-Press , Reprint
تاريخ النشر: 2013/08/12
Rachel Dassin
من قبل Rachel Dassin

You can easily create and edit .prn files with this: http://www.coreldraw.com/en/pages/prn-file/ I don't know if it helps but I've always found it simple to use and very handy ;)

Azimur Rahman (self), Azimur Rahman Ansari
من قبل Azimur Rahman (self), Azimur Rahman Ansari , Senior Graphic Designer / Studio Manager , UNIT 83 Advertising Inc.

Give print command (Ctrl+P) and then select PostScript Printer