Machine Condition Monitoring is which type of Maintenance?

تم إضافة السؤال من قبل Abdullah Khan , Senior Engineer / Incharge Electrical Section , Oil and Gas Development Company Ltd
تاريخ النشر: 2015/06/11
Abdullah Khan
من قبل Abdullah Khan , Senior Engineer / Incharge Electrical Section , Oil and Gas Development Company Ltd

Machine Condition Monitoring is Predictive type of Preventive Maintenance.

venugopal venkatesh venkatesh
من قبل venugopal venkatesh venkatesh , Operation Manager , Skill tech engineering llc

periodic maintenance, this help to monitor our machine by servicing, cleaning and maintaining