The speed with which employees walk around BMW's corporate offices is an example of its:

        A)    corporate ceremonies.        B)    corporate rituals.        C)    corporate legends.        D)    corporate action plans.

تم إضافة السؤال من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India
تاريخ النشر: 2015/06/11
Kader Hasan Maraicar
من قبل Kader Hasan Maraicar , Executive Assistant , Noor Enterprises

B) corporate rituals...................

Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

 B)   >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> corporate rituals.

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

B)    corporate rituals. ^^^^^^^^^^^^^^^

عبدالرحمن علوي زين العطاس
من قبل عبدالرحمن علوي زين العطاس , خدمات المساندة الائتمان والتحصيل , باحث عن عمل

 Speed production companies work plans

D) corporate action plans

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

Option " B " Is right Answer

Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

It is B)    corporate rituals.

Georges Aref Chaoul
من قبل Georges Aref Chaoul , Business Unit Director - Consumer Services , Kaizen Asset Management Services

(B)                                Thank You.

Sashikanta Mohapatra
من قبل Sashikanta Mohapatra , Manager - Business Development/Sales Process Deployment , Vodafone Spacetel Limited

The employees follow corporate rituals.

Abdullah Khan
من قبل Abdullah Khan , Senior Engineer / Incharge Electrical Section , Oil and Gas Development Company Ltd

B) Corporate Rituals........................................................................