These are examples of Yahoo's:

Yahoo's DNA or "what makes it tick" according to its website are excellence, innovation, customer fixation, teamwork, community, and fun.

A)    espoused values.        B)    collaborative values.        C)    common values.        D)    top-tier values.

تم إضافة السؤال من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India
تاريخ النشر: 2015/06/11
Alex Al Yazouri
من قبل Alex Al Yazouri , General Manager , Al Mushref Cooperative Society

A)   >>>>>>>>>>>>>>>>>>>  espoused values.

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

A)    espoused values. ^^^^^^^^^^

Sashikanta Mohapatra
من قبل Sashikanta Mohapatra , Manager - Business Development/Sales Process Deployment , Vodafone Spacetel Limited

These are Yahoo's espoused values.

Etih Tebid Innocente
من قبل Etih Tebid Innocente , Operation's Manager/Accountant , Summit Financial Credil Plc

I  vote A) Expoused values

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

Agree With U Sir In Option " A " .

Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

It is                               A)    espoused values.

Georges Aref Chaoul
من قبل Georges Aref Chaoul , Business Unit Director - Consumer Services , Kaizen Asset Management Services

(A)                                Thank You.

Abdullah Khan
من قبل Abdullah Khan , Senior Engineer / Incharge Electrical Section , Oil and Gas Development Company Ltd

A) Espoused Values.........................