Typography or Logo Design -- which will you prefer when you make a logo?

تم إضافة السؤال من قبل Afsal Pattarcholayil , Graphic Designer, Artist , Al Ghassab Advertising
تاريخ النشر: 2015/06/10
Muneeruddin Mohammad'ss
من قبل Muneeruddin Mohammad'ss , Digital Marketing Manager , Krify Software Technologies Private Limited

Logo Design Because its with a creative work which i used much ;)