What happens when you double click on the format painter?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Maher , System Administrator & IT Consultant , Axis Solutions (KGL)
تاريخ النشر: 2015/06/09
Ahmed Maher allam
من قبل Ahmed Maher allam , Senior IT Consultant , CBK - G&D - AXIS-olutions

it keeps format painter active unless you press escape

Firas Shahadi
من قبل Firas Shahadi , Training And Development Director , Muhayal Assir National Hospital

you can continue using it til you press Esc button to release it.

Syed Sumair
من قبل Syed Sumair , IT Project Manager , Saudi National Bank

after seeing the question I tried it... hmm its really useful tip.

David Giorgobiani
من قبل David Giorgobiani , Security Operations Solutions Architect , M.F.GE

Hello, It will select selected cells and wait for next step