What would be the best methodology to follow while creating a forecast?

• Be conservative

• Be extravagant

• Base it on a competitor's

• Copy someone else's so you don't have to take any pains

تم إضافة السؤال من قبل Zehab Osman , Accountant , Aldar Consultancy Co.
تاريخ النشر: 2015/06/06
Shahbaz Hayder
من قبل Shahbaz Hayder , Group Head of Finance , Sharif Group of Companies

Be conservative is the right answer.

Shazia Anees
من قبل Shazia Anees , Assistant Manager Finance , Arham Trading Company

Be conservative ==================

jagadeesh pamu
من قبل jagadeesh pamu , Sr. Engineer , L&T E&A

Be conservative.

or you can use last 12 months consumption treand with respect to yearly forecast.