What is the connecting line between accounting and economics?

تم إضافة السؤال من قبل Samuel Loveday , Management Accountant , Mopheth Nigeria Limited
تاريخ النشر: 2015/06/04
Syed Mosawwirullah Shah Mosawwir Shah
من قبل Syed Mosawwirullah Shah Mosawwir Shah , Sr.Manager , PTCL

A Good economist without having accounting knowledge cant tantmount with a good financialist. Accounting is a supporting/vital line for economics (Macro Or Micro economics).