What are good sites/videos that will help me learn Microsoft Word, Microsoft Excel and Microsoft Power Point properly?

تم إضافة السؤال من قبل Zaid Mahadin
تاريخ النشر: 2015/06/03
Saad Kapadia FCA - CIA - CFE - CISA - CRMA-FMVA
من قبل Saad Kapadia FCA - CIA - CFE - CISA - CRMA-FMVA , Head Of Internal Audit , Cenomi Centers - Joint Stock Company

Office.com

Chandoo.org

easy-excel.com

Youtube channels

Ahmed Maher allam
من قبل Ahmed Maher allam , Senior IT Consultant , CBK - G&D - AXIS-olutions

youtube .......................................

Firas Shahadi
من قبل Firas Shahadi , Training And Development Director , Muhayal Assir National Hospital

I suggest YouTube but filter it out for number of views to get the most viewed ones.

Musharif Hussain
من قبل Musharif Hussain , Sr. Engineer (Instrumentation &Control) , Matiari Group

I do support Mr. Kapadia's answer

Jayson Aglubat
من قبل Jayson Aglubat , Graphic Designer/Information Technology , Local Government

You can browse on you tube or on its website tutorials

Go for Lynda.com

They will teach you step by step in very systematic way.

Mixelmeen MARUTHULLATHIL
من قبل Mixelmeen MARUTHULLATHIL , ACCOUNTANT CUM DOCUMENT CONTROLLER , ORNAMENTAL STONE

So many  kind of site available in google search such GCF learn free organization and ALISON ,Utube etc....