Which of the following is "NOT" Contingency factor affecting the structure of organizational design?

1. Environment

2. Organizational Chart

3. Production Technology

4. Strategy

5. Size of Organization

تم إضافة السؤال من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union
تاريخ النشر: 2015/06/02
Hazim Ibraheem Muhsen AbuKameel
من قبل Hazim Ibraheem Muhsen AbuKameel , Administration Executive , Dr Ahmad Al Hamaedah Hospital

2. Organizational Chart ...............................................................................................

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>  2. Organizational Chart. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

2. Organizational Chart^^^^^^^^^^