Goods of Rs. 1,000 purchased from Mr. “A” were recorded in sales book. The rectification of this error will: ?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Ramzan Tufail ACCA , Assistant Finance Manager , Eltizam Asset Management Group
Shahbaz Hayder
من قبل Shahbaz Hayder , Group Head of Finance , Sharif Group of Companies

Option B - Reduce the gross profit.

PRADEEP VELAYUDHAN
من قبل PRADEEP VELAYUDHAN , Chief Accountant , Super Group

b) reduce the gross profit------------------------------------