Amount generated from sales in a business is called ..?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Ramzan Tufail ACCA , Assistant Finance Manager , Eltizam Asset Management Group
تاريخ النشر: 2015/06/02
Abdul Fatah AbdulAleem
من قبل Abdul Fatah AbdulAleem , Real Estate Broker , Al Nahdha real estate company L.L.C

Income or revenues or sales

Amit Nirmal
من قبل Amit Nirmal , Finance Controller , Al Ashram Contracting

Revenue from sales or income

Haidar Alali
من قبل Haidar Alali , GL Accountant , National OilWell Varco NOV

Option A. Income, sales or Revenue.

P R Vinod Kumar
من قبل P R Vinod Kumar , GENERAL MANAGER , BAGSVIG HI-TECH LTD.

Answer is option  A) Income

PRADEEP VELAYUDHAN
من قبل PRADEEP VELAYUDHAN , Chief Accountant , Super Group

a) income-----------------

Abdul Majid Khatri
من قبل Abdul Majid Khatri , A Qualified Chartered Accountant , Honeycomb Logistics Pvt. Ltd.

A) Income......................................!!!!!!!!!!!!!!!!

Muhammad Ramzan Tufail  ACCA
من قبل Muhammad Ramzan Tufail ACCA , Assistant Finance Manager , Eltizam Asset Management Group

(A) is the Right Ans.

Income..

Shahbaz Hayder
من قبل Shahbaz Hayder , Group Head of Finance , Sharif Group of Companies

Net income is the right answer.