Which of the following acronyms refers to the use of computers to design new products?

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/06/01
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

  1. The correct answer was: d. CAD

mohamed badawy
من قبل mohamed badawy , Head Of Operations , Almajdoui Logistics Company

I choose answer d .............................................................................

Mehboob Ali Laghari
من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union

Cad is correct option, Thank you experts

Georges Aref Chaoul
من قبل Georges Aref Chaoul , Business Unit Director - Consumer Services , Kaizen Asset Management Services

(D)                 Thank You.

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

Cad & Auto Cad

Option " D "

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

cad........................................................................

ARSALAN HASHMI
من قبل ARSALAN HASHMI , Associate Manager Digital marketing , TradeKey Pvt Ltd

CAD                    computer aided design

Cad & Auto Cad

Option " D "