How to measure effectiveness of a training?

تم إضافة السؤال من قبل Sashikanta Mohapatra , Manager - Business Development/Sales Process Deployment , Vodafone Spacetel Limited
تاريخ النشر: 2015/05/31
Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

Testing by providing suitable problems for Application of knowledge learned through training.Thanks.