How to gauge the strength of a stock market trends?

تم إضافة السؤال من قبل Shourouk Barada , Store Manager , Azadea Group
تاريخ النشر: 2015/05/29
Faysal Abdel Hamid
من قبل Faysal Abdel Hamid , Senior Accountant , Leaders Aluminium & Glass Industries LLC

There are many indicators you can use to assist you in determining a market trend. For FX Traders, Alligator and MA are common.

Mohab Mohamed Taghian
من قبل Mohab Mohamed Taghian , BackOffice & BackEnd Operation , HOUSE of BORSE

Volatility and Volumes, Bid and Ask, Impact on common currency