What is the difference between change in demand and change in quantity demanded?

تم إضافة السؤال من قبل sadiq braimoh , marketing manager , Yekinfat Group of Company Limited
تاريخ النشر: 2015/05/29
Mariam Waziri
من قبل Mariam Waziri , Claims Recorder , National Health Insurance Fund (NHIF )

The higher the demand  the lower the quantity demanded, the lower the demand the higher the quantity demanded