Why companies need to be more customer oriented/centric?

تم إضافة السؤال من قبل Mohsin Khan , Team Leader Ice Cream Logistics and Warehouse , Engro Foods LTD
تاريخ النشر: 2015/05/28
Mirza Iqtedar Baig
من قبل Mirza Iqtedar Baig , Territory Sales Account Manager , Confidential

Creating a positive consumer experience at the point of sale and post-sale.

A customer-centric approach can add value to a company by enabling it to differentiate itself from competitors who do not offer the same experience