Can anyone suggest a way to get a photographer role and/or a film and television role in UAE and/or anywhere in Europe/UK/US/Australia/New Zealand?

تم إضافة السؤال من قبل Sharat Menon , Enterprise Account Manager , Midis Group
تاريخ النشر: 2013/08/09
Mohammed Ismail M A Machingathodi
من قبل Mohammed Ismail M A Machingathodi , Manager , Smileys PhotoCo. , Mehboula Farah Branch

If ur a pro jus keep searching for the vacancies and send them with an updated cv and ur portfolio u ll gt a chance..
keep trying bro, gud luck.