What are the best Tips & Tricks you know about Apache web server , Explain there usage ?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/05/28
Vishnu Lipi
من قبل Vishnu Lipi

 A stateless protocol does not require the server to retain session information or status for the Client requests but in stateful protocol require the server to retain session information or status for the Client requests