Turning points in the level of economic activity can be forecast by using :

 a. Time-series analysis

 b. Exponential smoothing

 c. Barometric methods

 d. Moving average

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/05/27
Khaled Anwar
من قبل Khaled Anwar , Senior Sales Engineer , "Automotive company''

The answer is : option ( C ) ,,,,,,,,

Georges Aref Chaoul
من قبل Georges Aref Chaoul , Business Unit Director - Consumer Services , Kaizen Asset Management Services

(C)             Thank You.

Mehboob Ali Laghari
من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union

Thank you all for sharing valuable information

mohamed badawy
من قبل mohamed badawy , Head Of Operations , Almajdoui Logistics Company

I CHOOSE OPTION C ...............................................

Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

 c. Barometric methods ...................................................................................

Bello Abubakar
من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority

...........................Barometric methods

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

  1. Turning points in the level of economic activity can be forecast by using The correct answer was: c. Barometric methods.

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

B.is right,,,,,,,,@@@@@@@@@@@