Trend projection is an example of which kind of forecasting?

 a. Qualitative

 b. Time-series

 c. Barometric

 d. Econometric

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/05/27
Mehboob Ali Laghari
من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union

The correct answer is "B' Thank you

mohamed badawy
من قبل mohamed badawy , Head Of Operations , Almajdoui Logistics Company

I CHOOSE IOTION B .................................................................................

Khaled Anwar
من قبل Khaled Anwar , Senior Sales Engineer , "Automotive company''

The answer is : option ( B ) ,,,,,,,

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

Time _series is right answer..............

Bello Abubakar
من قبل Bello Abubakar , Cinema 4D Render/Sketch UP, AutoCAD, ArchiCAD and Revit Specialist , Federal Housing Authority

...............................time-series.

Georges Aref Chaoul
من قبل Georges Aref Chaoul , Business Unit Director - Consumer Services , Kaizen Asset Management Services

(B)               Thank You.

Irfan Shaikh
من قبل Irfan Shaikh

Trend projection is an example of which kind of forecasting?

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

  1. Trend projection is an example of which kind of forecasting? The correct answer was: b. Time-series. Time-series