Which of the following could not be classified as a cost center in a hotel?

A.   Restaurant

B.    Rooms

C.   Bar

D.    Meals served

E.    None

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Abdi Mahad , Director of Internal Auditing Directorate , Jigjiga University
تاريخ النشر: 2015/05/27
Muhammad Ramzan Tufail  ACCA
من قبل Muhammad Ramzan Tufail ACCA , Assistant Finance Manager , Eltizam Asset Management Group

(D) is the right Ans.

This question relates to costs in a hotel. Alternatives A, B and C are all department or cost centers. A meal served would be a cost unit.

Saji Soman
من قبل Saji Soman , Chief Accountant , Al Redha Insurance Brokers LLC. (Dubai)

Meals served in the Hotel.