Accounting standard-setters use the following process in establishing accounting standards?

  1. Research, exposure draft, discussion paper, standard.
  2. Discussion paper, research, exposure draft, standard.
  3. Research, preliminary views, discussion paper, standard.
  4. Research, discussion paper, exposure draft, standard

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Abdi Mahad , Director of Internal Auditing Directorate , Jigjiga University
تاريخ النشر: 2015/05/26
Shahbaz Hayder
من قبل Shahbaz Hayder , Group Head of Finance , Sharif Group of Companies

Option4 Research, discussion paper, exposure draft, standard is the right answer.

Khurram Khan
من قبل Khurram Khan , Cargo operation Agent , Saudi Arabian Air lines cargo company

 Research, discussion paper, exposure draft, standard.