What should I do if I lost my 25-character product key for Microsoft Office 2007?

تم إضافة السؤال من قبل Zaid Mahadin
تاريخ النشر: 2015/05/26
Abdul Wahab
من قبل Abdul Wahab , Credit Controller , Takween Advanced Industries

Buy new one.. Its better..

Mohammad Basheer abu ahmad
من قبل Mohammad Basheer abu ahmad , مشرف كمبيوتر ، الإشراف على الموظفين , قطاع عام

If the original copy, can communicate with Microsoft Corp. by serial number

Musharif Hussain
من قبل Musharif Hussain , Sr. Engineer (Instrumentation &Control) , Matiari Group

If find MS people friendly then contact with them, OR buy new office.