How to effectively resolve feud in the team you manage?

تم إضافة السؤال من قبل Sabina Sienko , Social Media Specialist , Sana's Kitchen
تاريخ النشر: 2015/05/24
T.S. Sriguruprasad Prasad
من قبل T.S. Sriguruprasad Prasad , Manager Operations , Siri Sambhrama Event Management & Catering Services

will make them to understand the problem happened to solve it, if not personally will take up the responsibility to fix the problem.