Hi Everyone, I want to write an audit report on CCTV Camera functions.

Hi Everyone,

I want to write an audit report on CCTV camera function in F&B( Restaurant).Can anyone help me for the objective of CCTV audit For drafting? and audit prrocedures.

تم إضافة السؤال من قبل Fayaz Ahmed Vellore , Senior Compliance Officer , Tabco Food International Catering
تاريخ النشر: 2015/05/20
Ahmed Mohamed Fahmy
من قبل Ahmed Mohamed Fahmy , Vice General Manager , DATALINEZ for IT solutions

Hi Fayaz, How could I help you?