True or false: A WBS is exhaustive list of work which defines who and when work will be done?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Hamid Munir PMP , Program Manager , Ericsson AB
تاريخ النشر: 2015/05/19
Jyothish Thelappilly
من قبل Jyothish Thelappilly , Strategy Consultant , Business Sweden

True: A work break down structure is a and incremental decomposition of the project into phases, deliverables and work packages.