WHAT IS THE THEORY THAT EXPLAINS THE RECORD OF ASSET IN IT'S ORIGINAL PURCHASE PRICE?

تم إضافة السؤال من قبل Samuel Loveday , Management Accountant , Mopheth Nigeria Limited
تاريخ النشر: 2015/05/19
Saidul Alam
من قبل Saidul Alam , Accountant , Akhtar Al Balushi Trad. & Cont. L.L.C

According to IAS16, Property Plant Equipment

All assets should be recorded at lower off carring amount or NRV. So if any one want to show original purchase price it will be wrong posting.