What is break even point in business?

تم إضافة السؤال من قبل Mohd Naseer Ahmed , Payroll Officer Cum Bookkeeping , ADP PVT. LTD INDIA
تاريخ النشر: 2013/04/24
Musheer Syed
من قبل Musheer Syed , Accountant , Kadhema Scientific Consultancy & Services

break-even point (BEP) is the point at which cost or expenses and revenue are equal: there is no net loss or gain

Zuhaib ul Hassan
من قبل Zuhaib ul Hassan , ADMIN/SALES EXECUTIVE , EMIRATES INTL GROUP

The stage where a business get maximum outputs (Product) by minimum inputs (Expenses).