What are the main statements at the time of external auditors finalization ?

تم إضافة السؤال من قبل SANTHOSH KUNEEMMAL , Senior Accountant , Ansar Gallery
تاريخ النشر: 2015/05/19
Wasim khan wazir
من قبل Wasim khan wazir , Finance Specialist , Mott Macdonald

All financial statement are important for audit finalization like balance sheet, income statement, cash flow statement etc.

Fawad Ali Umer abdul majeed
من قبل Fawad Ali Umer abdul majeed , Project Accounts Manager , Smart Solution Provider

Statement of Comprehensive Income

Statement of Financial Position

Statement of Cash Flows

Statement of Equity

Note to the Accounts