Which of the following accounts is not part of working capital?

a.     cash

b.accounts receivable

c.inventory

d.accounts payable

e.investments

تم إضافة السؤال من قبل ASIF KHAN , Senior Finance Manager , Morganti GCC, KSA - Jeddah Saudi Arabia
تاريخ النشر: 2015/05/18
FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

e.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>investments

Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

Answer (E ) is the correct answer Thank you

Md. Moshiur Rahman Sumon
من قبل Md. Moshiur Rahman Sumon , Assistant General Manager( Corporate Finance & Head of Internal Audit) , Progressive Life Insurance Company Limited

e.Investment is the correct answer...................................

Mayank Mahuley
من قبل Mayank Mahuley , Audit Manager , ASAN & Associates

Investment........................................

Abdul Majid Khatri
من قبل Abdul Majid Khatri , A Qualified Chartered Accountant , Honeycomb Logistics Pvt. Ltd.

Option (E)... Investments......!!!

Hussain Valeji
من قبل Hussain Valeji , Senior Accountant , Hassan Abul Trading and Contracting Co

Investment is not the part of working capital

Bhavesh bisani
من قبل Bhavesh bisani , Manager Finance And Accounts , Exotic Fruits Pvt Ltd

E IS NOT WORT OF WORKING CAPITAL...............

Hossam Mohamed
من قبل Hossam Mohamed , Senior Accountant , Allied Arab Assurance Brokerage

answer is E) investments.......................