Is the issuance of Bonus Shares effect the debt equity ratio?

تم إضافة السؤال من قبل Asad Ahmed , Manager Finance & Company Secretary , Connect Communications Pvt. Ltd.
تاريخ النشر: 2015/05/18
Sara Khan
من قبل Sara Khan , financial and admin assistant , Ministry Of Defence

It does not affect the debt equity issue ratio...it's just an increase in the number of shares issued..Thank you