We use VLOOKUP Excel to find things by row. Can we find things in the next row? Name Spec Ven . How to find the Ven of record Name="aaa"?

تم إضافة السؤال من قبل Armanadi Ermanadi , Quality Assurance/Quality Control (Mechanical and Electrical) , PT Jaya Obayashi
تاريخ النشر: 2015/05/18
Yuvaraj Vaithiyanathan
من قبل Yuvaraj Vaithiyanathan , OSS Support and Tools Engineer , Huawei Technologies

You can get this done by using "MATCH" formula