Do you need marketing automation software to do inbound marketing successfully?

تم إضافة السؤال من قبل Rahaf Masri , Account Sales Director , MT3 Digital
تاريخ النشر: 2015/05/18
منير المنير
من قبل منير المنير , اداري , مديرية التربية والتعليم

Successful Marketing Automation Strategies Result in an Increase in:

  • Qualified lead generation
  • Sales opportunities
  • Sales productivity
  • Revenue

Successful Marketing Automation Strategies Result in a Decrease in:

  • The sales cycle
  • Marketing overhead
  • Lost sales opportunities

Kishor Vadher
من قبل Kishor Vadher , Sales Manager , Hausstrom ltd. Lagos

No, I need not any software for marketing as marketing all about to do different.