May I ask your offer with regards to compensation package?

تم إضافة السؤال من قبل eric nacionales , Sr. Technical / Pre-Sales , Mustard Seed Systems Corp.
تاريخ النشر: 2015/05/16
Olivier RIFF
من قبل Olivier RIFF , VP Professional Services , NetIQ Middle East DMCC

I'm bringing extensive experience in all 7 layers of the OSI Model.

From technology, process to big picture, I can bring good value for money to my company.

Marzouk ahamed Rafeek
من قبل Marzouk ahamed Rafeek , IT support , Marittrack

iam excepting 300 KD  per month